Informatie

Ondersteuning

Ensõ biedt ondersteuning bij alle vragen die bij het leven horen. De ondersteuning is dus zeer gevarieerd en kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Toewerken naar een goede dag-structuur
  • Begeleiden bij het vinden van een passende dagbesteding, werk en/of vrije tijdsinvulling
  • Uitbreiden van een gezond netwerk
  • Begeleiding bieden bij het inzichtelijk maken van administratieve en financiële vragen
  • Onderhouden van contacten met externe hulpverleners of behandelaars

Om het begeleiden naar meer en betere vaardigheden vorm te geven wordt er door gediplomeerde medewerkers begeleiding en ondersteuning geboden. Medewerkers worden voortdurend bijgeschoold, getraind en er wordt geïnvesteerd in deskundigheidsbevordering.

Meerwaarde

Binnen de locaties van Ensõ zijn er slechts enkele aanspreekpunten voor de bewoners en hierdoor korte lijnen in de communicatie. Dit geeft duidelijkheid, die voor onze bewoners van groot belang is.

Ondersteuning 3

‘Ik vind het zo fijn binnen Ensõ, omdat het een kleine organisatie is. Dat is de reden dat ik er voor gekozen heb. Iedereen kent elkaar’.

Contact met ons

Direct aanmelden?

Ben je geïnteresseerd, dan kun je je op twee manieren bij ons aanmelden. Je kunt ons bellen op (085) 485 71 50 en/of 06 184 263 26 of er voor kiezen om het aanmeldingsformulier in te vullen en bij ons aan te leveren. Of lees een van onze pagina’s over begeleid wonen of onze woongroep voor meer informatie.